6. marraskuuta 2015

TURKEY ALANYA: PART 2

DAY 4: Sunnuntai aamu, oli mukava herätä ensimmäistä kertaa loman aikana kun ei ollut kuuma. Eikä muutenkaan ollut ihan hiestä märkänä. Aika hyvin olin jo päässyt siihen rytmiin, että heräsin joskus kymmenen aikaa ja melkeempä heti suuntasinkin altaan luo ottamaan arskaa. Samanlainen aamu oli tämäkin aamu. Makasin auringossa aika monta tuntia, ja odotin, että muut heräis ja tulis kanssa altaalle suunnittelemaan päivän suunnitelmia. Odotin, että mentäisiin jälleen merelle. No päätettiinkin jälleen kerran pitää shoppailu päivä. Mentiin sitten shoppailemaan ja siellä sitten menikin koko päivä. 
IMG_4520
IMG_4534 IMG_4536 IMG_4588 IMG_4589
DAY 5: Mukava maanantai tiedossa. Nimittäin suunnattiin aikaisin aamupäivällä sitten merelle ottamaan jälleen kerran arskaa. Sekä myöskin uimaan meressä. Rakastan meressä uintia, vaikka inhoankin sitä, että jos vettä menee vahingossa suuhun ja maistuu kun suolapurkin ois syöny. Kun merellä alkoi viiletä ilma mentiin sitten hotellille vaihtamaan vaatetta, ja päätettiin mennä yhteen tiettyyn ravintolaan missä oltiin käyty aikaisemminkin. Se oli vain niin siisti ja hygieeninen, että sinne kehtasikin mennä uudestaan. Söin kalaa, silloin se maistui jotenkin tosi hyvälle. Kun muuten oli oikeestaan syönyt vain kanaa koko loman. Hassua vaikka on kebab maa niin, silti ei sitä tullut syötyä. 
IMG_4586
IMG_4585 IMG_4583 IMG_4582
DAY 6: Aqua park päivä! Tai ainakin yritettiin. Oltiin siis jo Suomessa tutkittu, että meiän hotellista jokun 30km päässä on joku vesipuisto. Sitten huomattiin, että myös meiän hotellin läheisissä taksikopeissa mainostetaan kyseistä paikkaa. No päätettiin sitten, ottaa taksi ja lähtee kohti aqua parkkii. Oli muuten maailman ahdistavin reissu. Sinne kun päästiin ni sanottiin, että paikka on suljettu. Sitten kun lähettiin takas päin niin mulle tuli ihan kauhee olo. Yhtäkkiä silmissä sumeni ja katoin vaa tietä joka katosi mun silmissä. Sanoin vaa äitille, että voitko sanoo taksille, että pysähtyy. Koska mua huimas ja oksetti ihan helvetisti. Taksi pysähty ja avas oven mulle. En silti vielä silloin saanu mitää ulos vaikka oksettikin ihan kamalasti. No kun hotellille päästiin ni oksennus sit alko. Olin saanu sen saman ruokamyrkytyksen, joka äitillä oli yöllä ja edellisenä iltana. Ja päätettiin, että kaikki johtu siitä kalasta jota kukaan muu ei syöny. Onneks siitä ruokamyrkytyksest selvittiin päivässä. Kuumettakin vissii oli tai ainaki siltä tuntu kun oli ihan kauhean kuuma ulkona ja silti mulla oli ihan tajuttoman kylmä. Vinkki! Ei koskaan kalaa ulkomailla.
IMG_4579
IMG_4578 IMG_4576 IMG_4575 IMG_4573 IMG_4572 IMG_4570
DAY 7: Kauheasta olosta selvitty! Vieläkin oli kyllä vähän heikko olo ja pelotti syödä mitään. Tänään oli sitten jälleen kerran ostos päivä. Viimeisten massien tuhlaus päivä. Jotain kivaa löyty, mutta silti jäi vielä rahaa. Nekin viimeiset rahat sitten meni allas baariin viimeisenä iltana. 
IMG_4557
IMG_4555 IMG_4527 IMG_4522
Oli mukava reissu kaikin puolin, paitsi tiistai oli jäätävä! Muuten oli kyllä tosi kivaa. Sai nauttia lämmöstä ja shoppailla. Sitä meiän koko viikko yhessä lauseessa oikeestaan oli. Mutta kyllä sitä suomeenkin oli ihan kiva palata. Koska turkkilaiset ihmiset alkaa viikossa hieman ärsyttää. Etenkin miehet jotka pakko kauppaa asioita ja miehet jotka ovat muuten vain tosi limasia, vaaleita naisia kohtaan. Etenkin suomalaisia. Mutta ei mulla muuta tällä kerralla. Toivottavasti tekin tykkäätte tästä ''matkapäiväkirjasta''. Tsau! 

2 kommenttia:

  1. Yhh ruokamyrkytys on jotain niin hirveetä.. Ihania kuvia!

    VastaaPoista
  2. Voi ei, ruokamyrkytys on kyl pahinta >.<
    Hyvä ett reissu kuitenkin oli kiva, ja todella kivoja kuvia! :)

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista