5. lokakuuta 2015

T O D A Y

Helou! Täällä mä yritän tuhlata aikaani kotona. Kyllä, oli ehkä maailman turhin koulupäivä ikinä. Heräsin aikaisin aamulla niin kuin yleensä. Mulla siis oli 8:00 aamu. Vihaan kasin aamuja yli kaiken. Tuottaa aina vaikeuksia nousta sängystä, varsinkin nytten kun aamulla ulkona näyttää niin ahistavan pimeeltä ja kylmältä. Kuitenkin päätin olla reipas koululainen ja nousta ihanan pehmosesta ja lämpösestä sängystä. Menin auto kyydillä kouluun ja menin äikän tunnille. No viidentoist minuutin päästä olinkin jo kävelemässä kotiin. Kun oonki käyny jo koko äikän kurssin vanhassa koulussa. Tosin eihän se mua haitannut että aikasin pääsi, mutta tuntu vaan niin turhalle ees mennä koulun penkille. Nytten siis istun vain kotona koneen ääressä ja kirjoitan tänne. 

12:30 Pitäis töihinkin mennä. Oon kyllä tavallaan iloinen siitä, kun saan loihtia maman päähän taas jonkun uuden värin ja leikatakkin. Rakastan niin sitä kun saan vapaat kädet hiusten värjäyksen suhteen. Päätin muutenkin, että tästä päivästä tulee hyvä päivä. Aion mennä hymy huulilla töihin ja nauttia tästä päivästä. En anna minkään mennä pieleen. 

Onneks tänään ei muutenkaan oo pitkä päivä töissä. Pääsen siis 17:00 aikoihin. Ja samalla mama tulee meille kahville. Ja illalla mennäänkin poikkeamaan tupperware kutsuilla. En kyllä tiiä ostanko mitään, mutta kutsut on aina kivoja. Onhan ne tupperin tavarat ylipäätään iha käytännöllisiä, mutta aika kalliitakin ainakin tämmöiselle opiskelijalle. 

Tupperware kutsut loppuvat sitten joskus seittemän aikoihin. Tai ainakin luulen niin. Sen jälkeen mama lähtee sitten kotia kohti ja tää tyty menee omaan kotiinsa. Vaihtaa liikka vaatteet ja lähtee kohti salia. Mulla tuli viikonloppuna nimittäin iha hirvee himo ruveta treenaamaan iha kunnolla. Suunnittelin jopa oman treeniohjelman. Kannattaa ottaa kaikki ilo irti, heti kun on motivaatiotakin. Kun sali on käyty läpi menenkin vain suihkuun ja viettämään iltaani murun kanssa. 

Mitä piditte vähä erinlaisemmasta postauksesta? Tsau.


IMG_4248 IMG_4253 IMG_4249 IMG_4254 IMG_4256

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti