13. heinäkuuta 2015

MÖKILLÄ JYVÄSKYLÄSSÄ

IMG_2732 IMG_2730 IMG_2739 IMG_2866
IMG_2743 IMG_2868 IMG_2749 IMG_2865 IMG_2757 IMG_2778 IMG_2790 IMG_2864 Voiko olla enää ärsyttävämpää kun flickr vissiinkin taas päivittynyt ja minä hölmönä en osaa taaskaan sitä käyttää ja täten kuvien lisääminen tähän postaukseen oli suorastaan perseestä. Mutta muutaman tunnin ( kuuden ) jälkeen sain sen toimimaan kuin ennen. Vain bloggajat voivat ymmärtää vitutuksen määrän.

Mutta kumminkin asiaan. Kuten aikaisemmin olinkin jo puhunut, käytiin nytten viime viikonloppuna Juusonkaa Jyväskylässä mökkeilemässä ja samalla suomipop festareilla. Nyt on vihdoinkin aika postata asiasta. Tarkotus oli jo eilen, mutta tulin kipeeks tolla reissulla niin nytten vasta kykenen puoli kuntoisena postaamaan. Mökki oli siis jonku 38km päässä Jyväskylän keskustasta, ja se oli semmonen perus mummeli mökki keskellä metsää, ilman sähköjä. Eli tyylillä viikonloppu ilman puhelinta, tai ainakin melkein. Toisin tällä hetkellä se ei ole mulle mikään ongelma kun käytössä veljen paska puhelin, ku oma rikki. Mökki oli muuten ihan jees vaikka illalla oli ihan hirveen kylmä. Juusonkaa käytiinki aina nukkumaan että takassa oli tulet, aika söpöä eikö. Mut oli ihana viettää Juusonkaa pitkästä aikaa ihan kahestaa. Oikeesti nautin niin paljon siitä, että mökillä oli niin hiljasta, että aamulla kuuli pelkän linnun laulun ja järven aaltojen osumisen kallioon. Ihanaa vaihtelua ja rentoutumista kun vertaan kotona olevaan jatkuvaan hälinään. 
IMG_2804 IMG_2808 IMG_2809 IMG_2812 IMG_2816 IMG_2821 IMG_2818 IMG_2826 IMG_2827 IMG_2828 IMG_2841 IMG_2843 Pakko myöntää vaikka oon pienestä pitäen matkustellut ympäri Suomea silti en oo koskaan edes käynyt Jyväskylässä en edes ajanut läpi taikka vierestä. Hassua vaikka Jyväskylä onkin niin iso paikka, ainakin mun mielestä. Paikkana Jyväskylä vaikutti semmoselta mihin vois joskus mennä ajan kanssa. Tutustua vähä paikkoihi yms. Jyväskylässä käytiin siis syömässä ennen festareita ja kaupoillakin. Tarkotus oli ostaa pelkkä vyö joka jäi kotiin, mutta eksyttiin kumminkin muuallekkin, vaikka Juusoa ei välttis oiskaan se niin paljoo kiinnostanu. No toisaalta ketä jätkää kiinnostaiskaa istuu sovitus kopin penkil ku muija sovittelee kymmenii paitoi ja ostaa ehkä kaks, haha. 

Mutta taas takas festareihin.. Festarit meni kaiken kaikkiaan ihan jees. Sain vihdoinki nähä esim YÖ:n ja Haloo Helsingin livenä jota oon pitkään halunnut nähä.  Oli kiva käydä välillä muutenkin kuuntelemassa kaikkia tunnettuja suomalaisia artisteja. Oltiin perjantaina Juusonkaa kahestaa siellä, ja sitten lauantaina meiän matkaan tuli myös Maiju.  Eipä siitä reissusta nyt oikee mitää muuta sanottavaa ole. Kiva reissu, käteen jäi ihania muistoja, kauhea väsymys: festari valvomisesta sekä matkaan tarttui joku mahatauti, ihanaa. Nähään seuraavassa postauksessa, tää tytsy käy nyt nukkumaan! Good night.

2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia! Ihana toi sun kukkapanta :-) Ja joo, toi Flickrin uudistus oli niin ärsyttävä... :-D

    therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

    VastaaPoista