17. heinäkuuta 2015

L A N D E L L A

IMG_2890 IMG_2888 IMG_2892 IMG_2891 IMG_2897 IMG_2904 IMG_2909 IMG_2919 IMG_2917 IMG_2941 IMG_2942 IMG_2939 IMG_2944 Iltaa! Kuten otsikkokin kertoo oon ollu landepaukkuna nytten jo kolmatta yötä. Kävin mikkelissä siis tässä yks päivä ja sitten kun kiertelin ja kaartelin niin tuli iskältä puhelu ja yhtäkkiä päätinki sitte pitkästä aikaa lähteä iskälle oleskelemaan, kun harvemmin täällä käyn. Ei vaan ole oikein ollut aikaa tännekkään päin tulla, niin kiireinen nainen ku oon, haha.  Mutta kuten ootte huomannu viihyn tosi paljon mökeillä niin aattelin että tämmöinen luonnon rauha ois taas aika nam. Eipä täällä oikein mitään erikoista oo tehty, kuvaillu, saunonu ja aurinkoa ottanut. Vaikka aurinkoa oonki ottanut niin rusketuksesta ei oo tietoakaan. Ykski päivä makasin monta tuntia auringossa eikä mitään, höh. Tää on varmaa joku valkoisten koipien kirous. 

Huomenna sitten lähenki täältä jo kotia kohti ja oikeestaan heti lähenki jo seuraavaan reissuun. Meen aamupäivästä koiranäyttelyy, ku meiän karvakasa pääsee ekaa kertaa näyttelyyn. Huh saa nähä miten pärjää :3 Illalla sitten menenki kavereittenkaa mökkeilemään ja vähä juhlimaan. Ihanaa, toivon että on hyvä ilma! Mutta näistä huomisen tapahtumista tuleekin sitten postausta sunnuntaina! heipsun!

ps. arvatkaa muute kuka kävi myös yhessä asunto näytössä tänään. Tai melkein kävin kun olinki kattonut aikataulun väärin... Toivon, että sunnuntaina on parempi tuuri. Pitäkää peukut pystyssä että saan sen kämpän, se on niin unelma!!!! 

2 kommenttia:

  1. Moikka! Mulla on sulle haaste mun blogissa :)
    http://nooorasblogi.blogspot.fi/2015/07/the-liebster-award.html

    VastaaPoista